OM OSS

Hjertelig velkommen til Alle barna sover!

Vi brenner for å hjelpe deg med å ta tilbake nattesøvnen!

Altfor mange strever med dette uten å få tilstrekkelig hjelp. Kanskje opplever du at «alle» de andre i barselgruppen ser ut til å mestre dette med søvn? Gjør de egentlig det? Det er mange som ikke tør å innrømme hvordan det egentlig står til, og da er det lett å føle seg alene.

Mange som kontakter oss har lest mye om søvn men likevel ikke kommet dit de ønsker. Ofte er dette fordi de møter på utfordringer underveis og blir usikre på hva de skal gjøre… Fortvil ikke lenger, det er derfor vi er her!

Du får lære hvordan du kan hjelpe barnet ditt til å sove bedre.

OM MEG

profilbilde linn unhjem eier av alle barna sover

Linn Unhjem

  • Utdannet sykepleier, jobber som søvnterapeut for barn
  • Mor til 2
  • Videreutdanner meg til helsesykepleier (tidl helsesøster)

Hei! Linn her.
Jeg startet Alle barna sover AS for å bidra til at flere familier kommer søvnproblemer i forkjøpet eller klarer å løse søvnproblemene sine.

Jeg har nemlig vært i dine sko og vet hvor utrolig slitsomt det er når barnet ikke sover! Det er strevsomt og frustrerende for barnet, og det er tøft for hele familien. Tenk om jeg hadde visst alt jeg vet nå da jeg selv ble mamma for første gang!

Etter å ha fått hjelp med mine egne søvnløse barn begynte jeg for alvor å fordype meg i temaet barn og søvn. Jeg gikk i lære hos den erfarne søvnterapeuten jeg selv fikk hjelp av, og begynte å hjelpe andre med å løse søvnutfordringene deres. Min gamle drøm om å videreutdanne meg til helsesykepleier ble også vekket til live, og jeg har nå startet på videreutdanning for enda bedre å kunne være til hjelp for familier som trenger det.

Pappa og baby gir hverandre high five
Pappa og baby gir hverandre high five

Ingen barn skal ligge alene og gråte

Ingen barn skal ligge alene og gråte

Min grunnholdning er at barn alltid skal oppleve trygghet og erfare at foreldrene er tilgjengelige og gir tilstrekkelig støtte når barna signaliserer at de trenger det.

Ingen barn skal ligge alene og gråte uten trøst og du skal selvfølgelig gi barnet ditt all kjærlighet i verden.

Det gjelder å gi akkurat god nok støtte, ikke for lite og ikke for mye. Akkurat nok til at du styrker barnets evne til å f.eks. roe seg selv med deg i nærheten. Nettopp denne balansen er mange glade for å få hjelp til å finne.

HVORDAN JOBBER JEG?

HVORDAN JOBBER JEG?

Jeg jobber kunnskapsbasert, dvs at jeg integrerer både forsknings- og erfaringsbasert kunnskap i mitt møte med den enkelte familie. Ingen familie er lik, og det finnes ingen «quick fix» som fungerer for alle. Det viktige er å sammen med familien komme frem til hva som kan fungere for akkurat dere. Det er utrolig givende å få lov til å bidra til at familier får det bedre og at båndet mellom barn og foreldre styrkes (for ikke å glemme mellom foreldrene også!). Første bud er selvfølgelig å finne ut om det er noe som plager barnet. Det er alltid en grunn til at barnet ikke sover så det er viktig for meg å utelukke sykdom som årsak til søvnproblemene. Er jeg i tvil råder jeg alltid foreldre til å få barnet utredet hos barnelege.

Gjennom nøye kartlegging av hvordan et døgn i barnets liv ser ut, vil jeg kunne identifisere mulige årsaker til søvnproblemene. Det blir lett å se hvor «hullene» er og hva vi kan gjøre for å tette dem. Ved behov kan dere kan få en skreddersydd dagsplan å forholde dere til. Denne er kun ment som et utgangspunkt og vil måtte justeres ut i fra når dagen starter og hvordan dagsovingen forløper. Dere vil også lære hensiktsmessige strategier til bruk i ulike situasjoner.

Mange foreldre har blitt skremt fra å bruke trygge og godt dokumenterte strategier for å hjelpe barna med å sove, og jeg vil gjerne gi dere tryggheten og gleden tilbake. Det å få barn er en stor, men rik omveltning i livet. Det er helt naturlig at den første tiden er preget av mange oppvåkninger og lite søvn, men det hender ofte at dere holder ut situasjoner som effektivt kan forbedres.

Jeg vil oppfordre deg til å be om hjelp før du stuper.

Jo tidligere du begynner å snu situasjonen, jo bedre - men det er aldri for sent!

Ta kontakt for å bestille time!

Rull til toppen